sportskoradio903.com.mk
Ленард останува трансферна цел на Лејкерси - Спортско Радио 90.3
Луѓето од Лос Анџелес Лејкерс немаат намера да ги исполнат барањата на Сан Антонио Спарс и во замена за Ленард да испратат неколку помлади кошаркари од типот на: Бреднон Инграм, Кајл Кузма и Џош Харт. Згора на тоа „Лејкерси“ треба да се откажат од правото на избор на два пика во првиот круг на драфтотRead More