sportskoradio903.com.mk
Кокшаров: Ова е нашата реалност во моментов - Спортско Радио 90.3
Тренерот на Вардар, Едуард Кокшаров по поразот од Веспрем во Лигата на шампионите беше уште еднаш реален за ситуацијата во која се наоѓа неговата екипа и моменталната сила на тимот, ако се земе предвид дека се има многу главни повредени играчи. Веспрем вторпат победи против Вардар оваа сезона, а на прес-конференцијата Кокшаров истакна дека сеRead More