sportskoradio903.com.mk
Кејт сака да постави рекорд на патеката во Лондон - Спортско Радио 90.3
Втората најбрза жена во маратонот на сите времиња, Мери Кејт, верува дека може да го нападне светскиот рекорд на Лондонскиот маратон . „Тренирам доволно. Подготвена сум да се натпреварувам в недела. Ако времето е добро за нас, мислам дека ќе дадеме голем резултат“ рече 35-годишната Кенијка. Светскиот рекорд е 2:17:42 часа и беше поставен одRead More