sportskoradio903.com.mk
Кадетите ги почнаа подготовките за СП, стартуваат од Струга - Спортско Радио 90.3
Кадетската машка ракометна репрезентација на Македонија ги започна подотовките за настап на претстојното СП што од 06 до 18 август ќе се одржи во Скопје. Подготовките на нашата репрезентација во Струга ќе бидат до 17 јули, потоа продолжуваат во Маврово, а на крајот екипата се враќа во Скопје на финалните подготовки. Македонија на ова СПRead More