sportskoradio903.com.mk
Иниеста: Кутињо има голем талент - Спортско Радио 90.3
Легендарниот фудбалер на Барселона, Андрес Иниеста, беше запрашан дали се чувствува загрозен со доаѓањето на Кутињо и дали ангажманот на Бразилецот значи најава за негово пензионирање. „Секогаш сум говорел дека во Барселона треба да играат најдобрите. Кутињо има талент и доаѓа за да продолжи да напредува. На мои 33 години не гледам кој би можелRead More