sportskoradio903.com.mk
Германката Далмаер освои и второ злато на ЗОИ 2018 - Спортско Радио 90.3
Германката Лаура Далмаер е новата олимписка шампионка во биатлон на 10 километри, пурсуит. По победата пред два дена на биатлонската трка на 7,5 километри, спринт, Далмаер денеска по исклучително студено време на крајот финишираше на првото место со време од 30:35.3 минути и со сериозна предност на втората пзоиција ја остави Анастасија Кузмина од СловачкаRead More