sportskoradio903.com.mk
Фернандес: Иниеста останува во Барселона - Спортско Радио 90.3
Спортскиот директор на Барселона, Роберт Фернандес, самоуверено изјави дека Андрес Иниеста ќе остане дел од тимот уште долго време. Ситуацијата околу искусниот фудбалер е една од водечките теми во последно време, бидејќи неговиот договор истекува на крајот на следната сезона. Иниеста се уште нема потпишано продолжение на соработката, иако во моментов преговорите не запреле. 32-годишниотRead More