sportskoradio903.com.mk
Екипата на Макпетрол освои 4 медали на собирот во Хрватска - Спортско Радио 90.3
Каратистите на Макпетрол во текот на викендот настапија на силниот интернационален турнир – ,,Кроација опен,“ кој се одржа во Ријека, Хрватска. Тие освоија вкупно четири медали од кои 1 златен, 2 сребрени и 1 бронзен. Со медали се враќаат : Абдурахим Идризи, бронзен медал сениори -60 кг, Витомир Трајковски Златен медал кадет -70 кг ,Read More