sportskoradio903.com.mk
Далиќ: Ја чекаме поддршката од руските фанови - Спортско Радио 90.3
Селекторот на Хрватска, Златко Далиќ, очекува поддршка од руските фанови на утрешниот полуфинален меч со Англија. Со оглед на последните испади во јавноста на Вида и Вукојевиќ, малкумина веруваат дека Русите ќе навиваат за „коцкестите“. „Благодарен сум за сето она што го доживеавме овде. Насекаде сме добредојдени. Се разбира, ја чекаме поддршката на навивачите. СекогашRead More