sportskoradio903.com.mk
Блат ја напушти Пиреја - Спортско Радио 90.3
Екипата на Олимпијакос по поразот од Асвел на стартот на кошаркарската Евро-лига, се одлучи да ја прекине соработката со искусниот тренер, Дејвид Плат. „Имавме долги разговори и заклучивме дека треба да се разделиме. Имаше респект од двете страни. Многу ќе ми значи времето што го поминав во Грција. Сакам да им се заблагодарам на луѓетоRead More