sportskoradio903.com.mk
Бен Једер пред траснфер во Монако - Спортско Радио 90.3
Францускиот напаѓач од екипата на Севиља, Висам Бен Једер е близу до трансфер во француски Монако. Според медиумите во Франција, тој веќе пристигнал во кнежеството, и се очекува да биде подложен на медицински тестови во текот на денешниот ден. Се очекува Бен Једер да потпише петгодишен договор, а сумата за трансферот која ќе биде исплатенаRead More