sportskoradio903.com.mk
Бекам ќе се обиде да го донесе Меси во Интер Мајами - Спортско Радио 90.3
Еден од сопствениците на новиот фудбалски клуб во САД со името Интер Мајами, Дејвид Бекам, не крие дека сака во клубот да ги донесе најголемите светски фудбалски ѕвезди од типот на Меси и Роналдо. Бекам вели дека веќе контактирал со агентите на Меси за да открие дали трансфер на Лео во Интер Мајами е реалнаRead More