sportskoradio903.com.mk
Бабунски ќе остане во Јокохама - Спортско Радио 90.3
Нашиот фудбалски репрезентативец, Давид Бабунски, ја продолжи соработката со екипата на Јокохама за уште една сезона. Бабунски за екипата која играше во финалето на „Царскиот Куп“ досега реализирал 20 средби на кои постигнал три гола. Тој ефект очигледно имал позитивно влијане кај првите луѓе на Јокохама Маринос кои му понудиле на Бабунски да остане уштеRead More