sportskoradio903.com.mk
Азербејџан може да остане без трка во Формула 1 - Спортско Радио 90.3
Сеуште не е сигурно дали Владата на Азербејџан ќе се договори со новото раководство на Формула 1. Главниот град Баку беше домаќин на трка од шампионатот за прв пат во 2016, како дел од договорот со претходниот сопственик Берни Еклстон. Оваа година, сепак, е време за нов договор, овој пат со Американците од Либерти Медиа.Read More