sportskoradio903.com.mk
Австријците се надеваат на домашен терен, а ние на традицијата - Спортско Радио 90.3
Македонската ракометна репрезентација вечерва во Виена го игра клучниот натпревар на ЕП за пласман во втората фаза, а за тоа и е потребна победа против домашната селекција на Австрија. Австрија се надева дека ќе има поддршка од трибините, иако и Македонија ќе ја има „Фалангата“ на трибините во „Штадхале“, но ние сепак ја имаме традицијатаRead More