sportskoradio903.com.mk
Атрактивни трки на завршницата на СП во Катар - Спортско Радио 90.3
Селекцијата на САД освои најмногу медали на Светското првенство кое во изминатиот период се реализираше во Катар. Американците обезбедија вкупно 29 медали од кои 14 златни и 11 сребрени. Втора е Кенија со пет злата од 11 медали додека Јамајка освои вкупно 12, но, само три златни. С елекциите на САД (мажи и жени) немааRead More