sportskoradio903.com.mk
50 години од првиот „Златен гонг” - Спортско Радио 90.3
Од утре до сабота во Скопје ќе се одржи најновото издание на боксерската ревија „Златен Гонг“, по тој повод денес во Агенцијата за млади и спорт беше одржана прес-конференција. „Јубилејот од половина век период од одржувањето на првата боксерска манифестација го става “Златен гонг” на позиција на македонски спортски бренд“, истакна директорот на Агенцијата заRead More