sportskoradio903.com.mk
Кошаркарите до 18 години се подготвуваат за БиХ - Спортско Радио 90.3
Машката кошаркарска јуниорска репрезентација (до 18 години) на почетокот на месец април ќе земе учество на меѓународен пријателски турнир во Босна и Херцеговина каде покрај домаќинот и организаторот на овој турнир ќе настапат и соодветната репрезентација на Црна Гора како и Кантона Сараево. Селекторот Михаил Наумовски излезе со списокот на кошаркари на чии услуги ќеRead More