sitiyangmenaip.blogspot.com
Oreo Red Velvet Limited Edition Baru Yang Sedap
Peminat Oreo sila angkat tangan !! Sep sikit kita geng !! Sambil menaip entry balas comment dan blogwalking sikit boleh ngunyah biskut Oreo Red Velvet Limited Edition yang baru dipasaran. S - E - D - A - P Ikut cita rasa anak tekak aku memang sedap tapi tak boleh makan banyak. Manis sudah semestinya. Aku makan dua ketul saja lepas tu surrender kena berhenti. Sulam minum plain water. Hihihi.. Aku macam terbaca Oreo Red Velvet ni hanya ada dijual di 7Eleven tapi tak pastilah kalau dikedai-kedai lain pun ada dijual juga. But.. 7E is everywhere jadi senang nak dapatkan. Harga pun hanya RM3.70 so affordable untuk sebungkus cookies. Aku kasi 4.5 / 5 sebab krim sikit tak macam normal Oreo. Sementara stock masih ada. Cepat pergi beli.