siagora.net
Qeverisja e pushtetit në mjegull - siAGORA.net
* Keqpërdorimet, * Grupi i ngushtë i interesit, * Papërgjegjshmëria institucionale dhe udhëheqëse, po e karakterizon përfundimin e vitit 2019 dhe qeverisjes në komunën...