siagora.net
E dua vendin tim më shumë se ju politikan... - siAGORA.net
* Ndërsa bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë, po marrin rrugëtimin drejtë finales së madhe në të cilën mendohet zgjidhje e ngërçeve për të gjithë...