siagora.net
GREVA E PAKOHË E SBASHK-ut - siAGORA.net
* Më 13 janar, Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës shpallën grevë të përgjithshme, kështu duke bojkotuar të gjitha proceset mësimore që...