siagora.net
Kamberi: Lugina duhet të përfshihet në finalen e dialogut - siAGORA.net
Nënkryetari i Partisë për Veprim Demokratik (PVD) dhe kryetari i Komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, ka thënë se Lugina e Preshevës duhet të përfshihet...