siagora.net
Deklaratë e plotë politike nga këshilltarët shqiptarë të Luginës së Preshevës. - siAGORA.net
– Ne, përfaqësuesit e shqiptarëve të tre Kuvendeve Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, konsiderojmë se në rrethanat, kur: • Vendet e Ballkanit Perëndimor gjenden në...