siagora.net
KUJDES: MAJMUNËT PO NA TESTOJNË! - siAGORA.net
* Diku në një ishull bëhen prova bërthamora dhe si zakonisht vendet e tilla pa njerëz kanë qenë caku dhe viktima e zhvillimit të...