siagora.net
Zgjedhjet dhe prurjet e reja parazgjedhore - siAGORA.net
Derisa çdo ditë afrohen zgjedhjet lokale në Preshevë poashtu bëhet edhe më e qartë elektrizimi dhe përçarja mes votuesve të Preshevës pa ndonjë arsye...