rrjetat.com
Jorgo Goro Bashkiaku më i mirë i Bregdetit – Magjia e një festivali pasionesh dhe një mësim për të gjitha bashktë e shqipëris
Fatmira Nikolli – Det, mal, sporte uji, sporte ajri, ‘jeep safari’. Muzikë dhe kinema nën hijen e ullinjve, ushqim fshatçe dhe një pastërti, që u ngjan ëndrrave në vendin tonë. Ai është festivali i…