rotaractsiroksokak.mk
Ротаракт Широк Сокак во соработка со ПроКредит Банка донираа во ЈЗУ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА “ Д-р Трифун Пановски“
Ротаракт Широк Сокак вo соработка со ПроКредит Банка донираа во ЈЗУ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА “ Д-р Трифун Пановски“ На 7ми Март, ПроКредит Банка преку Ротаракт клуб Широк Сокак донираше канцелариски мебел …