rotaractsiroksokak.mk
(Фото) МАЛА ИСКРА ЗА ГОЛЕМА МАГИЈА во Заводот за рехабилитација – Кочо Рацин
МАЛА ИСКРА ЗА ГОЛЕМА МАГИЈА во Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух, говор, глас и други проблеми во развојот Кочо Рацин, во Битола. Клубот Ротаракт Клуб Битола Широк Сокак и оваа годи…