rotaractsiroksokak.mk
(Фото) Искра надеж во социјално ранливите семејства од Битола, Ротаракт Широк Сокак донираше 4 тони храна
Ротаракт Широк сокак од Битола успешно ја реализира акцијата ‘’Играта продолжува со топол оброк’’ . Целокупната количина на нерасиплива храна која што со ваша помош успеавме да ја собереме заврши …