rapitfulshqip.com
Propozohet rinegocimi i CEFTA-s 11 vjet pas nënshkrimit të saj - Rapitful Shqip
Kosova duhet të rinegociojë Marrëveshjen për Tregti të Lirë në Evropën Qendrore, CEFTA, pasi që në raport me vendet nënshkruese të kësaj marrëveshjeje, vazhdon të jetë në pozitë jo të barabartë, thonë ekspertë dhe ish zyrtarë të Qeverisë së Kosovës. Vendet anëtare të CEFTA-s janë: Shqipëria, Maqedonia, Serbia, Bosnja dhe Hercegovina, Mali i Zi dhe Moldavia. Kosova…