rapitfulshqip.com
Kriza në Venezuelë – mbi 2 milionë persona e kanë lënë vendin - Rapitful Shqip
Kombet e Bashkuara kanë thënë të enjten se të paktën 2.3 milionë persona kanë ikur nga kriza ekonomike dhe ajo politike e Venezuelës nga viti 2015, duke paralajmëruar se kapaciteti i shteteve që kanë mirëpritur këta persona tani është zvogëluar shumë. Agjencitë e OKB-së për refugjatë dhe migrim kanë thënë që më shumë se tre…