rapitfulshqip.com
Angela Merkel Alarmon Botën Dhe Kosovën: Kjo Do Të Ndodhë Menjëherë - Rapitful Shqip
Kancelarja gjermane, Angela Merkel, i ka komunikuar Serbisë se forcimi i ligjit dhe normalizimi i marrëdhënieve me Kosovën është një kriter i rëndësishëm për anëtarësimin në Bashkimin Evropian. Ajo sot në konferenc ka tronditur me fjalët e saj, Pas miratimit të koalicionit nga baza kancelarja gjermane, Angela Merkel, tha se do të nisë menjëherë puna…