radioperendimi.net
Si e nënshtroi Allahu diellin për njeriun? - Radio Perendimi
Thone shkenctaret se nese do te supozohej qe te gjithe njerezit te perfitonin nga cdo energji diellore qe e leshon dielli vetem gjate nje sekonde, atehere kjo energji do t’i mjaftonte tere botes dhe krijesave qe gjenden ne te per nje periudhe 100 mije vjecare. Mendoni me mua rreth asaj energjie te madhe qe leshon …