policia.al
Policia Rrugore, me makina elektrike - Policia e Tiranës
Sot ne prezantojmë një tjetër reformë, që e bën Policinë e Shtetit në Shqipëri të vetmen në të gjithë rajonin dhe një ndër pesë policitë e Europës