pampress.com
Xharra: Ndotje të ajrit ka pasur edhe në kohën e ilirëve - Pampress
Ka kohë që po i mungon skenës me analizat e tij gjithëpërfshirëse dhe shumëdimensionale dhe ndërlidhjes së tyre me të kaluarën e afërt e të largët të popullit shqiptar. Por, gjithologu Fahri Xharra është shfaqur në publik në momentin kritik për popullin më të lashtë në botë, atëherë kur thuajse po i zihej fryma nga ajriRead More