pampress.com
Thaçi kundër "Ludos": Mua më pëlqen vetëm loja me fatin e Kosovës - Pampress
Presidenti i Republikës së Kosovës, Preshevës, Medvegjës dhe Bujanovcit, Hashim Thaçi, i ka dalë kundër vendlindjes së tij, ku qytetarë të shumtë kanë filluar të luajnë lojën me nam botëror “Ludo King”. Ish-kreu i PDK-së, e cila tradicionalisht ka bastion vendlindjen e tij, Skënderajin, është tallur me entuziazmin e madh për këtë lojë gjithandej botës.Read More