pampress.com
Takim i rëndësisë së lartë diplomatike, Haradinaj takon Xenin - Pampress
Pas shumë e shumë tentimeve, vjen edhe një takimi rëndësisë së lartë diplomatike për Kosovën. Kryeministri i saj Ramush Haradinaj, ka takuar përfaqësuesin e lartë të vendit fqinj, Gjakovës, Shkëlezen Jetishin, i cili për publikun e gjerë njihet si Xeni. Haradinaj ka pritur Xenin në zyrën e tij dhe i ka shprehur falënderimet e thellaRead More