pampress.com
Sherr mes familjeve Luci dhe Peci, shtyhen cila është më e madhe - Pampress
Dy familjet e mirënjohura të trungut pellazgo-iliro-shqiptar, Peci dhe Luci, ditëve të fundit janë gjetur në polemika me njëra-tjetrën. Këto familje që për kohë të gjatë kanë jetuar në harmoni, së fundit janë zhytur në një konflikt të thellë për shkak të garës se cila nga familjet është më e madhe. Korrespodenti ynë për familjetRead More