pampress.com
Qeveria kërkon importim të ajrit nga Serbia me arsyetimin: Ata gjithë kanë ditë me marrë frymë - Pampress
Republika e Kosovës tashmë ka një traditë të gjatë të bashkëpunimit tregtar me Serbinë. Nga shteti fqinj, me të cilin para më pak se dy dekadash ishim në luftë, në importojmë më shumë se me cilindo shtet fqinj dhe cilindo shtet tjetër në kontinentin tonë dhe botë. Importi nga shteti serb në vazhdimësi është arsyetuar meRead More