pampress.com
Pritet takim i Haradinajt edhe me MC Pimin, edhe Istogu mund ta njoh Kosovën - Pampress
Pas takimeve të Ramush Haradinajt me Labin dhe Xenin, Ferizaji dhe Gjakova kanë zyrtarizuar njohjen ndaj Repubkikës së Kosovës. Në vazhdën e këtyre takimeve, Qeveria e Kosovës ka premtuar se shumë shprejt Republika e Kosovës mund të marrë njohjen edhe nga Juniku dhe Hani i Elezit. Por, duket se një befasi i ka ndërhyrë nëRead More