pampress.com
Përfundon panairi i librit, më të shiturit librat me kopertina të kuqe dhe të kaltërt - Pampress
Ka përfunduar edhe panairi jubilar i 20’të i librit Prishtina 2018. Shtëpitë botuese kanë njoftuar për interesim të shtuar për librin këtë vit, me ç’rast kanë filluar të publikojnë edhe statistika rreth shitjes së librave të tyre. Nga statistikat preliminare u mësua se ndër librat më të shitur janë librat e Albatros Rexhajt dhe VetonRead More