pampress.com
"Ludo" çmend Skënderajin, dëgjohen britma "a bAn me lu?" - Pampress
Komuna e Skënderajit po e dëshmon edhe së fundi që në gjitha aspektet ndjek trendin evropian dhe botëror, dhe që nuk i pëlqen të mos jetë në hap me kohën. Një shembull të tillë, komuna me një qytetari të lashtë dhe kulturë të veçantë, po e jep me rastin e festimit të 11 vjetorit tëRead More