pampress.com
LAJMI I FUNDIT: Nuk ndodh asgjë në Kosovë - Pampress
Sot në ora 17:45 nuk ka ndodhur asgjë në Prishtinë. Lajmin për portalin tonë PamPress, e ka konfirmuar zyrtarisht zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani, i cili ka thënë se fajtori për këtë mosndodhi do të kapet dhe do të futet prapa grilave në mundësinë e parë. ‘’Po, mund ta konfirmoj se sot nëRead More