pampress.com
Intervista 1 minutëshe | Adriatik Kelmendi: Në fillim isha unë, më pas u krijua bota - Pampress
“Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi” thuhet në librin e Gjonit, dhe mund ta kenë lexuar të gjithë ata që janë interesuar për mësmin e Ungjillit sipas kësaj figure madhështore të katolicizmit. Megjithatë, ditët e sotme na mësojnë se befasisht mund të shfaqen gjëra që janë më tëRead More