pampress.com
Imazhimi me rezonancë magnetike e trurit të Milaim Zekës e diagnostifikon me probleme me tru - Pampress
Imazhimi me rezonancë magnetike (IRM) është metodë e cila për përfitimin e imazheve përdor radiovalët dhe fushë shumë të fortë magnetike me çka fitohen imazhe të qarta e të detajizuara të organeve dhe indeve të brendshme. Pas një vizitë te radiologu pasi u rrah nga Frashër Krasniqi, deputeti Milaim Zeka ka përdorur këtë teknikë, përmesRead More