pampress.com
Frika nga Specialja: Thaçi e Veseli shfuqizojnë martesat me gratë, vendosin të flejnë bashkë - Pampress
Meqë po dështojnë të shfuqizojnë Specialen në Kuvend, dyshja e PDK’së, Thaçi e Veseli kanë vendosur që të shfuqizojnë martesat me gratë e tyre, dhe ta bëjnë gjumin bashkë. Mësohet që të dy po kanë makthe të tmerrshme gjatë natës, dhe gratë respektive, nuk po kanë zgjidhje për ta. Shfuqizimi i martesave do t’iu mundësonteRead More