pampress.com
Fillon Panairi i Librit në Prishtinë, interesim i madh për me "nxanë najsen" - Pampress
Ka filluar Panairi jubilar i Librit, i 20’ti me radhë, në kryeqytetin e Republikës së Kosovës, Prishtinë. Gjatë këtij panairi që do të mbahet nga 5-10 qershor në Pallatin e Rinisë, qysh në ditën e parë është vërejtur interesim i madh. Grupe të mëdha njerëzish janë parë teksa kanë hyrë dhe kanë dalë nga ambientet eRead More