pampress.com
Falë takimeve, Haradinaj brenda muajit siguron njohjen nga Ferizaji dhe Gjakova - Pampress
Dy takime tejet të rëndësishme të Kryeministrit të vendit, i kanë sjellur Kosovës dy njohje mjaft të rëndësishme në prag të dhjetë vjetorit të pavarësisë së saj. Ferizaji dhe Gjakova janë dy vendet që tashmë njohin shtetësinë e Republikës së Kosovës. Kjo, pas takimeve që i pari i ekzekutivit, Ramush Haradinaj, kishte me përfaqësuesit eRead More