pampress.com
BIK dhe Instituti Sizmologjik: S'pati tërmet, dridhja erdhi sepse u thyen shumë arra për bakllavat e Bajramit - Pampress
Instituti Sizmologjik i Kosovës dhe Bashkësia Islame e Kosovës, përmes një konference të përbashkët për media, kanë reaguar në lidhje me një tërmet të prenduar sot në orët e mesditës. Sipas shefit të Rrjetit Sizmologjik të Kosovës – Shemsi Mustafa, dhe Kryetarit të BIK’ut, Naim Tërnava, sot nuk kishte tërmet në Kosovë. “Kemi biseduar edhe meRead More